Chat üzenetküldés Üzenetküldés

Chat jelenleg nem elérhető, kérjük nézzen vissza később. Addig is, kérjük küldjön üzenetet és a lehető leghamarabb választ adunk a kérdésére.

9700 Szombathely, Bocskai krt. 9. • Tel: + 36 (70) 615 0852 • oktatas@viszenkft.hu • NYSZ: 18-0008-06

img
Elektroterápia
Elektroterápia Az elektroterápia a fizikális medicina egyik fontos részterülete, és fontos szerepet játszik a fájdalomterápiában valamint különféle kórképek kezelésében is. További bevetési területe az elektrodiagnosztikában valamint a sportfizioterápia területén a prevencióban és rehabilitációban. Az elektroterápia egy értékes kiegészítése a fizioterápiás kezelési módszereknek. A kezelési eredményben döntő az elektroterápia individuális, leletorientált testreszabása és alkalmazása a kórképekre és a betegek reakcióira. A tanfolyamon az elektroterápia elméleti és gyakorlati tartalma kerül bemutatásra ...

Elektroterápia
Az elektroterápia a fizikális medicina egyik fontos részterülete, és fontos szerepet játszik a fájdalomterápiában valamint különféle kórképek kezelésében is. További bevetési területe az elektrodiagnosztikában valamint a sportfizioterápia területén a prevencióban és rehabilitációban.
Az elektroterápia egy értékes kiegészítése a fizioterápiás kezelési módszereknek. A kezelési eredményben döntő az elektroterápia individuális, leletorientált testreszabása és alkalmazása a kórképekre és a betegek reakcióira.
A tanfolyamon az elektroterápia elméleti és gyakorlati tartalma kerül bemutatásra és a modern funkcionális fizioterápia magas szintű tudásához testre szabva bemutatva.
 
Tanfolyam célja:
·         ehhez a kiegészítő kezelési módszer alkalmazásához újra öröm és kedvcsinálás
·         a kezelési módszereinek tartós és hosszútávon alkalmazott elemévé váljon
·         kezelési  eredményeinek javítása
Tanfolyam tartalma:
·         elektroterápia alapjai
·         egyes alacsony-, közép-, magasfrekvenciás áramformák alapjai és hatásmechanizmusai
·         elektroterápia indikációi és kontraindikációi
·         betegvizsgálat és kezelési terv
Gyakorlati alkalmazás:
·         kórképspecifikus áramformák és felhelyezései a napi gyakorlatban

Egyéb tanfolyami információk:

Felhívjuk szíves figyelmét minden kedves jelentkezőnek, hogy azoknak, akik lemondás nélkül nem jelennek meg a tanfolyamon a jövőben nem tudunk tanfolyamainkon helyet biztosítani, valamint a tanfolyam fennmaradó összege is kiszámlázásra kerül!
Köszönjük az együttműködést!
 
AMENNYIBEN AZ ÁSZF-BEN LEÍRTAK ALAPJÁN JOGOSULT A HŰSÉGKEDVEZMÉNYRE (JUBILEUMI 20%-OS KEDVEZMÉNY) ,KÉRJÜK JELENTKEZÉSI LAPJÁN JELEZNI, AMENNYIBEN IGÉNYBE SZERETNÉ VENNI!
 
Javasolt jelentkezési határidő: 2018.04.30.
 
NÉMET NYELVŰ TANFOLYAM MAGYAR FORDÍTÁSSAL
Órarend:
1.nap 9:00-18:00

A megadott időpontoktól az oktató a tanfolyam folyamán eltérhet.
Az oktató kérése a következő: azok a résztvevők, akiknek van saját elektroterápiás gépük (bármilyen is az), vagy van lehetőségük azt a gépet, amit használnak munkájuk során elhozni, legyenek kedvesek hozzák magukkal, hogy az oktató személyre és gépre szabottan tudjon segíteni, elmagyarázni az adott gép használatát és leginkább a lehetőségeket meg tudja mutatni. amit az adott gép nyújtani tud. Kéri, hogy használjátok ki ezt a lehetőséget!

Jelentkezési feltételek és körülmények:

IV. éves gyógytornászhallgatókat, gyógytornászokat, orvosokat, ergoterapeutákat, humánkineziológusokat, testnevelőket, gyógypedagógusokat/szomatopedagógusokat, konduktorokat, gyógytestnevelőket, gyógymasszőröket, masszőröket, edzőket várunk!

Időpontok:

Dátum Ár Tanóra Kredit Helyszín Oktatók Jelentkezés

Tanfolyam díja (számla 1)

Összege:

Név:

Irányítószám:

Város:

Utca, házszám:

Adószám:

Megjegyzés:

« Vissza a továbbképzésekhez

2011 © Viszen Kft. - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek