Chat üzenetküldés Üzenetküldés

Chat jelenleg nem elérhető, kérjük nézzen vissza később. Addig is, kérjük küldjön üzenetet és a lehető leghamarabb választ adunk a kérdésére.

9700 Szombathely, Bocskai krt. 9. • Tel: + 36 (70) 615 0852 • oktatas@viszenkft.hu • NYSZ: 18-0008-06

img
Dorn terápia és Breuss masszázs
A Dorn technika és Breuss masszázs az önkezelés és önsegítség két nagyszerű technikája, melyekkel nagyon sok problémát és megbetegedést kezelhetünk eredményesen. Elsősorban hát, gerincoszlop, ízületi, és minden területét a testnek, melyek direkt vagy indirekt a csigolyaoszloppal és az ízületekkel kapcsolatban vannak. Két olyan kezelési technika ez, melyekkel tapasztalt terapeuták elképzelhetetlen eredményeket érhetnek el. „Görnyedten és fájdalomtól megkínozva jönnek be a betegek és felegyenesedve, fájdalom-mentesen, boldogan mennek haza” - ez szinte teljesen normális egy Dorn kezelés alkalmával. Finom, kíméletes, de határozott fogásokkal kerülnek vissza a ...

A Dorn technika és Breuss masszázs az önkezelés és önsegítség két nagyszerű technikája, melyekkel nagyon sok problémát és megbetegedést kezelhetünk eredményesen. Elsősorban hát, gerincoszlop, ízületi, és minden területét a testnek, melyek direkt vagy indirekt a csigolyaoszloppal és az ízületekkel kapcsolatban vannak. Két olyan kezelési technika ez, melyekkel tapasztalt terapeuták elképzelhetetlen eredményeket érhetnek el. „Görnyedten és fájdalomtól megkínozva jönnek be a betegek és felegyenesedve, fájdalom-mentesen, boldogan mennek haza” - ez szinte teljesen normális egy Dorn kezelés alkalmával. Finom, kíméletes, de határozott fogásokkal kerülnek vissza a helyükre a repozíciós helyzetű csigolyák, ízületek. Leggyakrabban a terapeuta mindehhez csak a kezét használja. Gyógyszereket, fájdalomcsillapítókat és eszközöket nem használnak.
A Dorn technika négy verhetetlen előnye:
- Azonnal hatásos, gyakran csak egy kezelésre, ritkán több mint háromra van szükség az eredményességhez.
- Veszélytelen és kíméletes, orvosság-mentes, NEM CHIROPRAKTIKA!!! Az elmúlt 30 évben sok ezer kezelés ellenére sem következett be sérülés a kezelt személyen.
- Könnyű elsajátítani néhány nap alatt. Alacsony költségtényező. Tapasztalat a kezeléseken keresztül jön.
- Önsegítség, sok gyakorlat, amiket mindenki saját magán eredményesen kivitelezhet. Megelőzés jobb, mint a gyógyítás!
A Breuss masszázs ennél még kíméletesebb technika. Egy ideálisan összehangolt masszázs az adekvát területen oldja a mélyen lévő finomabb blokádokat. Ezt, a Dorn terápiával kombinálva egy ideális és eredményes kezelést kapunk.

A Dorn technika
A csigolyaoszlopon és az ízületeken különböző speciális fogásokkal történő gyógyítás olyan régi, mint az emberiség. A Dorn féle manuális terápia alapjait a népgyógyászatban kell keresni. Új benne, hogy a „gyógyító“ a tapasztalatait egy egységes, rendezett terápiaformává alakította. Legtöbb ember hát és ízületi problémákkal először orvoshoz vagy csontkovácshoz megy. Az emberek gondolataiban a csigolya és ízületi problémák oly komplikáltnak és veszélyesnek tűnnek, hogy inkább orvoshoz fordulnak, minthogy más irányba nyitnának. Holott létezik már 30 éve egy eredményes alternatív megoldás. Egy bajor gazda és fűrészüzem tulajdonos, Dieter Dorn Lautrachból, mint „laikus“ fejlesztette ki ezt a terápiát anélkül, hogy bárkitől bármi hasonlót tanult volna. A saját különleges megfigyelési képességeire építve kísérletezte ki ezt a kíméletes kezelési terápiát. Ennek a manuális kezelési technikának az alkalmazásához semmiféle gyógyszerre vagy eszközre nincsen szükség, csak a terapeuta két kezére. Ezen kívül ennek a kezelési technikának semmiféle mellékhatása sincs. Teljesen hétköznapi dolog, hogy a legtöbb beteg egy vagy néhány kezelés után fájdalommentessé, egyenessé, mobillá válik sokszor több éve tartó problémák esetében is. A kezelések lezárultával a betegek otthon gyakorlatokkal „kezelhetik“ magukat tovább.

 
Indikációs területek
Az eddigi tapasztalatok alapján a hát és ízületek minden reversibilis funkciózavara (blokádok) jól kezelhető a Dorn technikával. Legfőképpen az ez okból eredő fájdalom hálás indikáció. Ez a kezelési technika alkalmas ezenkívül minden megbetegedés kezelésére, ami direkt vagy indirekt a csigolyaoszloppal és az ízületekkel kapcsolatban van. A Dorn technika - egy rendkívül kíméletes technika - elvieben szinte minden ember kezelésére alkalmas. Medencefélállások, isiász, iliosacrális blokádok, csípő-, térd-, bokaízületi problémák, lumbális-, cervikális-, gerincproblémák, vállízületi fájdalmak, teniszkönyök, fejfájás, szédülés, tinitusz, hallási és látási problémák, érzékenység a csukló- és bokaízületben.

Váratlan kiegészítő hatás
Kezelések után gyakran hallottam a következőket:
„elmúlt a szívtájéki fájdalmam” vagy
„sokkal jobban látok” vagy
„a kisfiamnak a kezelés óta elmúltak az éjszakai ágybavizelési problémái” stb.
 

Egyéb tanfolyami információk:

Felhívjuk szíves figyelmét minden kedves jelentkezőnek, hogy azoknak, akik lemondás nélkül nem jelennek meg a tanfolyamon a jövőben nem tudunk tanfolyamainkon helyet biztosítani, valamint a tanfolyam fennmaradó összege is kiszámlázásra kerül!
Köszönjük az együttműködést!
 
AMENNYIBEN AZ ÁSZF-BEN LEÍRTAK ALAPJÁN JOGOSULT A HŰSÉGKEDVEZMÉNYRE (JUBILEUMI 20%-OS KEDVEZMÉNY) ,KÉRJÜK JELENTKEZÉSI LAPJÁN JELEZNI, AMENNYIBEN IGÉNYBE SZERETNÉ VENNI! 
 
Jelentkezési határidő: 2018.03.31.
NÉMET NYELVŰ TANFOLYAM MAGYAR FORDÍTÁSSAL
Órarend:
1.nap 9:00-18:00
2.nap 8:30-18:00
3.nap 8:00-18:00
4.nap 8:00-14:30
A megadott időpontoktól az oktató a tanfolyam folyamán eltérhet.
Nemzetközi Dorn terapeuta listába való bekerülés lehetősége:
A tanfolyamot sikeres vizsgával lezáró Dorn terapeutáknak adott a lehetőség a tanfolyam végén az Instruktornő által aláírt igazolással (Ajánlás a nyilvánosan elérhető Dorn Terapeuták/Tanácsadók listájába való felvételhez) a következő honlapon: http://www.dornfinder.org/liste_dornanwender_dorntherapeuten_weltweit.html a Dorn terapeutalistába való felvételre.
Információk:
A Dorn módszer terapeutáinak, tanácsadóinak és oktatóinak közös listája a Dorn módszer elterjesztésének fontos eszköze. Lehetővé teszi, hogy az emberek Dorn szakembert találjanak a közelükben.
Terapeutaként/tanácsadóként  a listába való felvétel alapdíja évenként 15,- €. A fizetés bankon keresztüli pénzbeszedéssel történik. A bejegyzésen kívül lehetőségük van max. 3 képet tartalmazó kompetencia leírásra és korlátlan hosszúságú szöveg megjelentetésére.
További információ: www.dornfinder.org
Az igazolást az igazoláson megadott címre kell majd elküldeni.
 

 

Jelentkezési feltételek és körülmények:

Tanfolyamra III. és IV. éves gyógytornászhallgatókat, gyógytornászokat, konduktorokat, orvosokat, gyógypedagógusokat/szomatopedagógusokat, gyógytestnevelőket, testnevelőtanárokat, masszőröket, természetgyógyászokat várunk!

Időpontok:

Dátum Ár Tanóra Kredit Helyszín Oktatók Jelentkezés

Tanfolyam díja (számla 1)

Összege:

Név:

Irányítószám:

Város:

Utca, házszám:

Adószám:

Megjegyzés:

« Vissza a továbbképzésekhez

2011 © Viszen Kft. - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek