Chat üzenetküldés Üzenetküldés

Chat jelenleg nem elérhető, kérjük nézzen vissza később. Addig is, kérjük küldjön üzenetet és a lehető leghamarabb választ adunk a kérdésére.

9700 Szombathely, Bocskai krt. 9. • Tel: + 36 (70) 615 0852 • oktatas@viszenkft.hu • NYSZ: 18-0008-06

img
Medical Taping Concept és Kinesio Tape II. rész
A nemzetközi megnevezése: Medical Taping Concept = MTC (Kinesiotape technikákkal együtt!) tanfolyam alkalmával különféle elasztikus tape ragasztási lehetőségek és technikák kerülnek bemutatásra, amelyek Japánból, Koreából, Hollandiából és Németországból, mint önálló vagy kombinált terápiás lehetőségek alkalmazhatóak. Az MTC mind tartalmilag, mind terápiás kombinációs lehetőségeit tekintve jelen pillanatban a legkomplettebb elasztikus Taping koncepció. Tanfolyamainkon a Medical Taping Concept és a Kinesio Tape módszer különféle kórképeknél való alkalmazása, különféle anyagok használati lehetőségei, és terápiás ...

A nemzetközi megnevezése: Medical Taping Concept = MTC (Kinesiotape technikákkal együtt!) tanfolyam alkalmával különféle elasztikus tape ragasztási lehetőségek és technikák kerülnek bemutatásra, amelyek Japánból, Koreából, Hollandiából és Németországból, mint önálló vagy kombinált terápiás lehetőségek alkalmazhatóak.
Az MTC mind tartalmilag, mind terápiás kombinációs lehetőségeit tekintve jelen pillanatban a legkomplettebb elasztikus Taping koncepció.
Tanfolyamainkon a Medical Taping Concept és a Kinesio Tape módszer különféle kórképeknél való alkalmazása, különféle anyagok használati lehetőségei, és terápiás alkalmazása kerülnek bemutatásra. Elsősorban színes (piros, kék, szürke, fehér, testszínű) tapinganyaggal/tapingcsíkokkal dolgozunk.
Aki mindennapi munkáját javítani, gazdagítani, és így intenzívebbé szeretné tenni, a Medical Taping Concepttel egy értékes terápiás kiegészítésre talál.
Az MTC vagy a Kinesiotape módszer nem összehasonlítható vagy azonosítható a már ismert Taping technikával. A legnagyobb szervünk ”ragasztása” befolyásolja a bőr-, izom-, tokreceptorokat, faszciákat és ligamentumokat, valamint a vegetatív rendszerünket. A különféle anyagokkal befolyásolható, különböző nagyságú területek a tanfolyam alkalmával részleteiben bemutatásra kerülnek.
  
Tanfolyam célja:
A tanfolyam egy rendkívül funkcionálisan felépített, 2 napos kurzus:
Résztvevők képesek legyenek a 2 napos szakmai továbbképzés után a multimorbid problémák kezelésére, és tape technikával történő professzionális ellátására.
Tanfolyam tartalma:
- az MTC I. részben megtanult technikák ismétlése, kérdés-felelek
- Medical Taping Concept haladó tapetechnikák bemutatása
- sok új, valamint háttér-információ átadása
- az MTC I. részben tanult kórképek speciálisabb kombinált tape technikáinak megtanítása
- Cross Tape/Link további használati lehetőségei
- Problémás kérdések, esetek / résztvevők által hozott kérdéses esetpéldák megbeszélése, tanácsadás, kombinációs megoldási lehetőségek
Ragasztási technikák a következő kórképek köréből kerülnek bemutatásra és gyakorlásra:
ortopédia,
traumatológia,
sebészet,
nőgyógyászat,
neurológiai kórképek tape technikái,
sport területi alkalmazások,
Core Stability taping technikák,
mechanikus tape technikák,
haladó Remember/Memory tape technikák,
kiegészítő reflektórikus taping technikák

Szakmai leírásokat olvashat az alábbi linkre kattintva a Tape technikák menüpont alatt:
http://www.viszenkft.hu/szakmai_cikkek_leirasok.php

Egyéb tanfolyami információk:

Felhívjuk szíves figyelmét minden kedves jelentkezőnek, hogy azoknak, akik lemondás nélkül nem jelennek meg a tanfolyamon a jövőben nem tudunk tanfolyamainkon helyet biztosítani, valamint a tanfolyam fennmaradó összege is kiszámlázásra kerül!
Köszönjük az együttműködést!
 
AMENNYIBEN AZ ÁSZF-BEN LEÍRTAK ALAPJÁN JOGOSULT A HŰSÉGKEDVEZMÉNYRE (JUBILEUMI 20%-OS KEDVEZMÉNY) ,KÉRJÜK JELENTKEZÉSI LAPJÁN JELEZNI, AMENNYIBEN IGÉNYBE SZERETNÉ VENNI!
 
Javasolt jelentkezési határidő:  2018.01.31.
 
NÉMET NYELVŰ TANFOLYAM MAGYAR FORDÍTÁSSAL
 
Tavaszi/Nyári órarend:
1.nap 9:00-17:15
2.nap 9:00-17:00
A megadott időpontoktól az oktató a tanfolyam folyamán eltérhet.
Ôszi/Téli órarend:
1.nap 9:00-18:15
2.nap 8:45-16:00
A megadott időpontoktól az oktató a tanfolyam folyamán eltérhet.

Elővégzettségi feltétel:

Bármilyen TAPE alapozó (1,5-2 napos) tanfolyamot végzett kollégát szeretettel várunk, függetlenül attól, hol végezte az alapozó tanfolyamot (igazolás szükséges).

Időpontok:

Dátum Ár Tanóra Kredit Helyszín Oktatók Jelentkezés

Tanfolyam díja (számla 1)

Összege:

Név:

Irányítószám:

Város:

Utca, házszám:

Adószám:

Megjegyzés:

« Vissza a továbbképzésekhez

2011 © Viszen Kft. - Minden jog fenntartva WebDeb - ahol a weblapok születnek